Salon Adore Sibiu evenimente nunti seri culturale

Servicii

Restaurantul Adore vine in intampinarea clientilor sai cu servicii pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene.
In completarea ofertei de preparate culinare (retete romanesti si internationale), Restaurantul Adore va recomanda toata gama de servicii specifice organizarilor de evenimente: aranjamente florale pentru salon si biserica, decoratiuni speciale, muzica pentru evenimente (formatie, DJ), sonorizare, scena, lumini, servicii foto - video, hostess, dansatori, ursitoare, clowni, magician, fantana de ciocolata, bar de gheata si bar de fructe.
Salonul nostru va sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari pe toata perioada de pregatire a evenimentului Dvs. si pe parcursul acestuia pentru a va usura deciziile si pentru a va asigura ca totul iese precum ati visat.

Salon Adore Sibiu evenimente nunti seri culturale

Decoratiuni

Pentru reusita evenimentului, Salonul Adore va ofera:
    - aranjamente festive ale salii si a meselor mirilor si invitatilor;
    - salon primire invitati;
    - camera miresei in salonul Adore;
    - degustarea meniului (pentru 2 persoane);
    - suport special pentru pahare de sampanie la intrare;
    - covor rosu la intrarea in restaurant (optional);
    - meniuri tiparite pentru mese si harta asezarii invitatilor ;
    - stativ la primirea invitatilor cu harta meselor.

Spatiul elegant al Salonului Adore va intampina cu trei variante de aranjamente menite sa ofere intalnirilor posibilitatea creerii unui spatiu perfect. Pianul, special amplasat in spatiul de primire a invitatilor va imbie sa va bucurati de muzica de cafe concert la inceputul fiecarui eveniment. Pentru regasirea vechilor prieteni, canapelele elegante va stau la dispozitie pe durata intregului eveniment.

Salon Adore Sibiu evenimente nunti seri culturale

Detalii Sala

Nunta este un eveniment special din viața fiecaruia dintre noi, iar pentru ca acest moment sa fie memorabil este necesar sa se tina cont de urmatoarele caracteristici: ambient festiv si elegant, meniu diversificat si gustos, entertainment exploziv si variat. Restaurantul Adore vine in întâmpinarea Dumneavoastră cu organizarea oricarui gen de eveniment privat. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o aniversare sau o petrecere de firma, echipa noastră vă oferă un management de calitate care garantează organizarea evenimentului propus. Salonul de evenmente este format dintr-un salon de primire a invitatilor, si o sala de 400 mp foarte luminoasa, cu doua randuri de geamuri, dotata cu ventilatie centralizata, bucatarie proprie, parcare si instalatie de sonorizare. Capacitatea salii fiind intre 250 - 280 de locuri cu posibilitatea de recompartimentare pentru evenimente mai mici, echipa noastra avand deja pentru Dvs. mai multe propuneri de asezare a meselor si aranjare a salii.

Salon Adore Sibiu evenimente nunti seri culturale

Facilitati

Pentru a veni in intampinarea dorintelor Dvs., Salonul de Evenimente Adore va ofera o serie de facilitati utile, precum: consultanta, alegerea meniului dupa posibilitatile financiare ale solicitantului, ajutor in alegerea furnizorilor, oferte diverse pentru ambianta muzicala conform etapelor desfasurarii evenimentului. Oferta noastra este completa si acopera toate necesitatile pentru un eveniment reusit.

Ofertele noastre nu au preturi ascunse, optiunile clientilor fiind respectate pana in cel mai mic detaliu. Salonul de evenimente Adore va ajuta sa stabiliti fiecare detaliu al nuntii, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit de Dvs.

Salon Adore Sibiu evenimente nunti seri culturale

Nunta Cu Stil

Pentru ca stim cat de importanta este nunta pentru fiecare dintre noi, echipa Salonului de Evenimente Adore va pune la dispozitie toate informatiile necesare unei nunti de neuitat.

De la meniuri pana la muzica, aranjamente florale si fantana de ciocolata, va punem la dispozitie o gama larga de servicii, menite sa va transforme evenimentul intr-unul cu totul si cu totul deosebit.

Pentru ca totul sa fie pregatit in ziua cea mare, mireasa are la dispozitie "Lista de rezolvat", in speranta ca ii putem usura munca, transformand-o intr-o adevarata placere.
La noi, totul este atat de usor, orice vis putand deveni realitate.